مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك مواد مخدر با متادون يكي از روش‌هاي جديدي است كه امروزه به كار گرفته مي‌شود. متادون نوعي دارو شبه افيوني است كه به دليل چسبيدن به گيرنده‌هاي افيوني در مغز از بروز علائم ناشي از ترك جلوگيري مي‌كند. در نتيجه افرادي كه تحت درمان با متادون قرار دارند كمتر علائمي نظير درد استخوان‌ها و مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ را تجربه مي‌كنند.

منبع: ترك مواد مخدر با متادون | نحوه مصرف و برنامه ترك اعتياد با متادون

با اين حال متادون خود نيز قابليت اعتياد آوري دارد. و مصرف آن نيازمند در نظر گرفتن ملاحظاتي خاص است. در ترك مواد مخدر به كمك متادون تنها جنبه جسماني اعتياد در نظر گرفته مي‌شود. بيمار براي تحقق يك ترك موفقيت آميز بايد با كمك مشاوره ترك اعتياد به جنبه رواني خود توجه نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

ترك مواد مخدر با متادون | آشنايي با متادون تراپي

درمان با داروهاي نگهدارنده از جمله متادون و بوپرنورفين يكي از رويكردهاي جديدي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر نظير ترياك و هروئين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از منظر فارماكولوژي متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه مي‌تواند عملكردي مشابه با ترياك و هروئين ايجاد كند با اين تفاوت كه مصرف اين ماده نشئگي كمتري ايجاد مي‌كند و براي مدت طولاني تري در بدن باقي مي‌ماند.

استفاده از اين دارو در جريان سم زدايي بدن از مواد مخدر به بيماران كمك مي‌كند تا به ميزان بسيار كمتري با علائم محروميت از مواد نظير درد عضلاني، درد مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ مواجه شوند. در نتيجه افراد راحت‌تر مي‌توانند دوران ترك را پشت سر بگذارند و به پرهيزي پايدار دست پيدا كنند.

طول مدت اثر متادون در ترك مواد مخدر

طول مدت اثر متادون بسياري طولاني تر از مواد مخدر از جمله هروئين است. طول اثر متادون تقريبا بيست چهار ساعت است. در حالي كه ماده مخدري مانند هروئين تنها دو ساعت مدت اثر دارد.

برنامه درمان اعتياد با متادون

دو نوع برنامه ترك با متادون وجود دارد:

1 .درمان نگهدارنده يا طولاني مدت :

اين روش ماه ها يا سال ها زمان مي برد. هدف از اين برنامه كاهش آسيب ناشي از مصرف مواد مخدر و بهبود كيفيت زندگي فرد است.

2. برنامه سم زدايي در روش پرهيز مدار ( كوتاه مدت ) :

اين روش معمولا پنچ تا ده روز طول مي كشد. هدف از برنامه كوتاه مدت كاهش رنچ ناشي از قطع مواد مخدر مانند هروئين است.

فوايد ترك اعتياد به مواد مخدر با متادون

از جمله فوايد ترك مواد مخدر با متادون مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • در مقايسه با هروئين كه ناخالصي دارد، متادون به صورت خوراكي تجويز مي شود و خطرات استفاده از تزريق يا استفاده از وسايل آلوده را ندارد
  • متادون هزينه كمتري نسبت به مواد مخدر براي فرد دارد
  • افراد تحت درمان با متادون، معمولا سبك زندگي متعادل تر و باثبات تري دارند. كه شما امر شامل بهبود وضيعت خواب و تغذيه نيز مي باشد.
  • فرد استرس كمتري در طي طول درمان دارد
  • موجب كاهش ارتباط فرد بيمار با ديگر معتادان يا سيستم توزيع و تهيه مواد مخدر مي شود.
  • در برخي از موارد با توجه به تجويز درمانگر مي توان مصرف متادون را قطع نمود.

عوارض ترك اعتياد غير اصولي با متادون

توجه داشته باشيد كه ترك مواد مخدر با متادون را حتما بايد تحت نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد انجام دهيد. ترك خودسرانه متادون با عوارض همراه است كه در ادامه آورده شده است :

  • اختلال در خواب
  • بي حالي و سستي
  • افسردگي
  • نارضايتي از خود
  • اضطراب و بي قراري
  • پبوست
  • درد هاي عضلاني
  • سرگيجه
  • تهوع و اسفراغ
  • بي نظمي قاعدگي در زنان
  • ورم دست و پا
  • شكم درد يا درد پا
  • پوسيدگي دندان
  • تاري و كاهش ديد
  • افت شديد فشار خون
  • ضعف و بي اشتهايي
  • افزايش تعرق بدن
  • كاهش ميل جنسي

نكاتي كه در ترك مواد مخدر با متادون بايد به آن‌ها توجه كنيد

ترك اعتياد با متادون ملاحظات خاصي دارد كه بي توجهي به آن‌ها مي‌‍تواند منجر به بروز مشكلات مختلفي شود و ترك اعتياد را با چالش‌هاي زيادي مواجه كند. ما در ادامه به مهم ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- شروع متادون تراپي زير نظر يك متخصص

متادون دارويي با قابلت است كه خود نيز قابليت اعتيادآوري دارد. از همين رو متخصصان در مقاديري بسيار محدود و كنترل‌شده به منظور ترك اعتياد به مواد مخدر از متادون استفاده مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه شروع درمان با متادون را حتما زير نظر يك متخصص آغاز كنيد. درمانگر با توجه به شرايط جسماني و نوع موادي كه قبلا مصرف مي‌كرديد شما را در زمينه انتخاب متادون تراپي به عنوان روش اصلي براي ترك اعتياد راهنمايي مي‌كند.

2- توجه به دستورالعمل‌هاي مصرف متادون

ضرورتا ترك مواد مخدر با متادون طبق همان دوز و دستور متخصص مصرف نماييد. هرگونه مصرف طولاني‌تر يا افزايش دوز دارو، نوعي سوءمصرف محسوب مي‌شود كه مي‌تواند به بروز اعتياد جديدي در شما بيانجامد. در اين شرايط نه تنها كمكي به از بين رفتن وابستگي جسماني خود به ترياك نمي‌كنيد؛ بلكه اعتياد جديدي را نيز به مشكلات قبلي اضافه خواهيد كرد.

3- عدم مصرف همزمان متادون و ترياك

يكي از نكات بسيار مهمي كه متخصصين در متادون تراپي همواره بر آن تاكيد مي‌كنند خودداري از مصرف همزمان ترياك و متادون است. چراكه مواد مخدر افيوني و متادون هردو نوعي سركوبگر سيستم عصبي مركزي انسان هستند. در نتيجه استفاده همزمان از آن‌ها خطرناك بوده و مي‌تواند به بروز علائمي نظير كاهش ضربان قلب، افت فشار خون، سطحي شدن تنفس، كاهش هشياري، اغما و مرگ بيانجامد.

4- تهيه متادون از مراكز قانوني | ترك مواد مخدر با متادون

حتما بايد داروي متادون را از مراكز معتبر نظير مراكز ترك اعتياد تهيه نماييد. متاسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني متادون مي‌كنند. در بسياري از موارد اين متادون‌ها تقلبي بوده و حاوي مقاديري مواد مخدر هستند كه مي‌توانند منجر به تشديد اعتياد يا مسمويت دارويي در شما شوند.

5- كمك گرفتن از درمان‌هاي روانشناختي

ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون تنها مي‌تواند وابستگي جسماني را بهبود ببخشد. اين در حالي است كه بخش مهم اعتياد به مواد مخدر وابستگي رواني است. در واقع اكثر افراد هنگام ترك مواد مخدر با متادون برخي علائم رواني نظير احساس بي قراري، وسوسه شديد، اضطراب و افسردگي را تجربه مي‌كنند.

همين مسائل باعث مي‌شود كه فرد با وجود تمام سختي‌هايي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر تحمل كرده بازهم به سمت آن گرايش پيدا كند و دچار لغزش‌هاي مكرر شود. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه براي درمان اعتياد تنها به سم زدايي با داروهاي نگهدارنده اكتفا نكنيد و از درمان‌هاي روان شناختي نظير روان درماني فردي و گروهي نيز كمك بگيريد. جهت شروع اين روش درمان‌ها بايد به يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مراجعه نماييد.

ترك اعتياد ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك مواد مخدر با متادون مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول درباره ترك مواد مخدر با متادون

آيا مصرف همزمان متادون با الكل تداخل دارد؟

بله، استفاده همزمان متادون و الكل مي‌تواند خطرناك باشد و منجر به مشكلاتي نظير كاهش هشياري و مرگ شود.

ترك مواد مخدر با متادون چقدر مي‌تواند موثر واقع شود؟

متادون مي‌تواند وابستگي جسماني به مواد مخدر را از بين ببرد اما با اين حال براي آنكه ترك موفقي را تجربه كنيد لازم است كه از روان درماني نيز بهره ببريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك مواد مخدر با متادون | نحوه مصرف و برنامه ترك اعتياد با متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/22  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]

ترك مواد مخدر با متادون يكي از روش‌هاي جديدي است كه امروزه به كار گرفته مي‌شود. متادون نوعي دارو شبه افيوني است كه به دليل چسبيدن به گيرنده‌هاي افيوني در مغز از بروز علائم ناشي از ترك جلوگيري مي‌كند. در نتيجه افرادي كه تحت درمان با متادون قرار دارند كمتر علائمي نظير درد استخوان‌ها و مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ را تجربه مي‌كنند. با اين حال متادون خود نيز قابليت اعتياد آوري دارد و مصرف آن نيازمند در نظر گرفتن ملاحظاتي خاص است. در نظر داشته باشيد كه در ترك مواد مخدر به كمك متادون تنها جنبه جسماني اعتياد در نظر گرفته مي‌شود و براي داشتن ترك موفقيت آميز لازم است با بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد به جنبه رواني آن نيز توجه نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به متادون | عوارض مصرف خودسرانه متادون چيست؟

 

 

منبع :  ترك مواد مخدر با متادون

 

 

ترك مواد مخدر با متادون | آشنايي با متادون تراپي

درمان با داروهاي نگهدارنده از جمله متادون و بوپرنورفين يكي از رويكردهاي جديدي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر نظير ترياك و هروئين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از منظر فارماكولوژي متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه مي‌تواند عملكردي مشابه با ترياك و هروئين ايجاد كند با اين تفاوت كه مصرف اين ماده نشئگي كمتري ايجاد مي‌كند و براي مدت طولاني تري در بدن باقي مي‌ماند. استفاده از اين دارو در جريان سم زدايي بدن از مواد مخدر به بيماران كمك مي‌كند تا به ميزان بسيار كمتري با علائم محروميت از مواد نظير درد عضلاني، درد مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ مواجه شوند. در نتيجه افراد راحت‌تر مي‌توانند دوران ترك را پشت سر بگذارند و به پرهيزي پايدار دست پيدا كنند. براي آگاهي بيشتر درباره ترك اعتياد كليك كنيد.

نكاتي كه در ترك مواد مخدر با متادون بايد به آن‌ها توجه كنيد

ترك اعتياد با متادون ملاحظات خاصي دارد كه بي توجهي به آن‌ها مي‌‍تواند منجر به بروز مشكلات مختلفي شود و ترك اعتياد را با چالش‌هاي زيادي مواجه كند. ما در ادامه به مهم ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- شروع متادون تراپي زير نظر يك متخصص

متادون دارويي است كه خود نيز قابليت اعتيادآوري دارد. از همين رو متخصصان در مقاديري بسيار محدود و كنترل شده به منظور ترك اعتياد به مواد افيوني از آن استفاده مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه شروع درمان با متادون را حتما زير نظر يك متخصص آغاز كنيد. درمانگر با توجه به شرايط جسماني و نوع موادي كه قبلا مصرف مي‌كرديد شما را در زمينه انتخاب متادون تراپي به عنوان روش اصلي براي ترك اعتياد راهنمايي مي‌كند.

2- توجه به دستورالعمل‌هاي مصرف متادون

بسيار اهميت دارد كه داروي متادون را در همان دوز و مدتي كه متخصص تجويز كرده است مصرف نماييد. هرگونه مصرف طولاني تر يا بالا بردن دوز دارو، نوعي سوءمصرف محسوب مي‌شود كه مي‌تواند به بروز اعتياد جديدي در شما بيانجامد. در اين شرايط نه تنها كمكي به از بين رفتن وابستگي جسماني خود به ترياك نمي‌كنيد بلكه اعتياد جديدي را نيز به مشكلات قبلي اضافه خواهيد كرد.

3- عدم مصرف همزمان متادون و ترياك

يكي از نكات بسيار مهمي كه متخصصين در متادون تراپي همواره بر آن تاكيد مي‌كنند خودداري از مصرف همزمان ترياك و متادون است چراكه مواد مخدر افيوني و متادون هردو نوعي سركوبگر سيستم عصبي مركزي انسان هستند. در نتيجه استفاده همزمان از آن‌ها خطرناك بوده و مي‌تواند به بروز علائمي نظير كاهش ضربان قلب، افت فشار خون، سطحي شدن تنفس، كاهش هشياري، اغما و مرگ بيانجامد. براي اطلاع بيشتر در زمينه مصرف همزمان ترياك با متادون كليك كنيد.

4- تهيه متادون از مراكز قانوني

حتما بايد داروي متادون را از مراكز معتبر نظير مراكز ترك اعتياد تهيه نماييد. متاسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني متادون مي‌كنند. در بسياري از موارد اين متادون‌ها تقلبي بوده و حاوي مقاديري مواد مخدر هستند كه مي‌توانند منجر به تشديد اعتياد يا مسمويت دارويي در شما شوند. در نهايت متادون پايان درمان نيست و شما هر چه زودتر بايد براي ترك متادون اقدام كنيد.

5- كمك گرفتن از درمان‌هاي روانشناختي

ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون تنها مي‌تواند وابستگي جسماني را بهبود ببخشد. اين در حالي است كه بخش مهم اعتياد به مواد مخدر وابستگي رواني است. در واقع اكثر افراد هنگامي كه مواد را كنار مي‌گذارند در كنار علائم جسماني ناخوشايند برخي علائم رواني نظير احساس بي قراري، وسوسه شديد، اضطراب و افسردگي را نيز تجربه مي‌كنند.

همين مسائل باعث مي‌شود كه فرد با وجود تمام سختي‌هايي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر تحمل كرده بازهم به سمت آن گرايش پيدا كند و دچار لغزش‌هاي مكرر شود. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه براي درمان اعتياد تنها به سم زدايي با داروهاي نگهدارنده اكتفا نكنيد و از درمان‌هاي روان شناختي نظير روان درماني فردي و گروهي نيز كمك بگيريد. براي دريافت اين درمان‌ها لازم است كه به يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مراجعه نماييد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

سوالات متداول درباره ترك مواد مخدر با متادون

آيا مصرف همزمان متادون با الكل تداخل دارد؟

بله، استفاده همزمان متادون و الكل مي‌تواند خطرناك باشد و منجر به مشكلاتي نظير كاهش هشياري و مرگ شود.

ترك مواد مخدر با متادون چقدر مي‌تواند موثر واقع شود؟

متادون مي‌تواند وابستگي جسماني به مواد مخدر را از بين ببرد اما با اين حال براي آنكه ترك موفقي را تجربه كنيد لازم است كه از روان درماني نيز بهره ببريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

منبع :  ترك مواد مخدر با متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/15  ] [ ۰۸ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب